Praktijk voor

Acupunctuur en Meridiaantherapie

Carla van de Kamp
Koningin Julianaweg 7
8375 AA Oldemarkt
Tel.: 0561 - 452574
e-mail: info@acupunctuuroldemarkt.nl

donderdag, 20 juni 2024  


 

© 2024

Powered by itensa

 

Voorstellen

Mijn naam is Carla van de Kamp, geboren in 1958.
De basis voor mijn werk is gelegd op de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Na het behalen van mijn diploma in 1980 ben ik 25 jaar werkzaam geweest in verschillende praktijken. In dit werkveld richtte ik mij vooral op de behandeling van aandoeningen waarbij de massagetechnieken de beste behandelmethode was. Dit leidde tot extra specialisaties in littekenbehandelingen, oedeemtherapie en reflexzonetherapie. Daarnaast heb ik veel kinderen met motorische ontwikkelingsstoornissen en leerproblemen begeleid met behulp van sensomotorische therapie.

Tijdens mijn werk ontdekte ik de fascinerende wereld van het meridiaan systeem, de levensenergie en de verbinding van de mens met de natuur en de kosmos. Dit ervaarde ik als essentiële basis voor de gezondheid, individuele ontwikkeling en groeimogelijkheden van de mens.

Na diverse cursussen Meridiaan Therapie van Christel Heidemann ben ik acupunctuur gaan studeren aan de International Free University te Maastricht en heb hier mijn Master-diploma behaald in 1996. Voor het afstudeerwerk heb ik als onderwerp: ’Angst, fobie en acupunctuur’ gekozen.
Na afronding van de studie heb ik in mijn eigen acupunctuur en meridaantherapie praktijk in Muiderberg gewerkt tot aan onze verhuizing naar Oldemarkt in januari 2009. Daar ben ik direct weer aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik brede ervaring op mogen doen met de behandeling van patiënten in alle leeftijden, van baby’s tot en met de ouder wordende mens; met de behandeling van klachten zowel van tijdelijke, acute als van chronische aard. Zoals in de traditionele, klassieke acupunctuur aangegeven wordt, kijk ik iedere behandeling opnieuw naar de gehele energiebalans en bouw zo voor ieder mens een unieke behandeling op.

Sinds mijn afstuderen heb ik verschillende aanvullende cursussen gevolgd om me verder te verdiepen, enkele voorbeelden:

  • cardio-acupunctuur
  • kinder-acupunctuur
  • serica-therapie
  • energiewerk in de Inca-traditie

Privacyverklaring wet AVG
Algemene voorwaarden
Disclaimer
KAB Geschilleninstantie                      Nederlands Vereniging voor Acupuntuur